PITA VREUGDENHIL schilder van realitische stillevens

Zaterdag 24 maart 2012

Nieuwsbrief

zesde jaargang nr. 1

Geachte kunstliefhebber,

Deze nieuwsbrief informeert u over mijn komende activiteit.

Kunstexpositie

Open-Atelierdagen Noordoost-Veluwe 2012

Dit jaar organiseert het bestuur van de Open-Atelierdagen Noordoost-Veluwe van 31 maart t/m 9 april voor de eerste keer in het voorjaar een kunstexpositie om de bekendheid van de open-atelierdagen te vergroten. Voor de deelnemende kunstenaars is het tevens een extra gelegenheid om hun werk te promoten.

In het prachtige nieuwe bedrijfspand van de firma Berghorst aan de Molenweg 18 in Heerde zullen 26 kunstenaars hun werk exposeren.
Voor deze expositie is een 2-tal prachtige ruimtes beschikbaar gesteld in de nog niet verhuurde units. De ± 130 meter beschikbare wand zal worden gevuld met 2-dimensionaal werk van 20 kunstschilders en in de rest van de ruimtes zal ruimtelijk werk staan van 6 kunstenaars.

Expositieruimte in Heerde

Ook zal er werk te zien zijn van studenten van Artez, Hogeschool voor de Kunsten uit Zwolle.
De stichting Open-Atelierdagen Noordoost-Veluwe wil op deze wijze ook een podium bieden aan jonge kunstenaars en daarmee een langdurige samenwerking bewerkstelligen.

Drie vliegdennen (gewassen inkt/pentekening)

Ik ben één van de deelnemers aan deze expositie. Deze keer niet met mijn olieverfstillevens, maar met een aantal gewassen inkt/pentekeningen en aquarel/pentekeningen. Wel zal er een fotocollage van mijn stillevens worden getoond en is er een inkijkdocumentatiemap aanwezig.
Om de olieverfstillevens in het echt te zien bent u, op afspraak, natuurlijk geheel vrijblijvend altijd van harte welkom in mijn atelier.

Collage tbv de expositie in Heerde

Nieuw en als experiment wordt de mogelijkheid geboden om werk niet alleen te kopen, maar ook, in gezamenlijk overleg, te ruilen tegen een product of dienst.

Het pand is gelegen aan de Molenweg 18 in Heerde.
De toegang is gratis

Openingstijden:

Zaterdag 31 maart
Zondag 1 april
Maandag 2 t/m vrijdag 6 april
Zaterdag 7 t/m maandag 9 april


11:00 tot 17:00 uur
11:00 tot 17:00 uur
13:00 tot 17:00 uur
11:00 tot 17:00 uur

De expositie zal op zaterdag 31 maart, om 12:00 uur door mevrouw Pijnenburg-Adriaenssen, burgemeester van de gemeente Heerde worden geopend.
Vrijwel alle kunstenaars zullen aanwezig zijn. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u vervolgens de kunst bezichtigen en kennis maken met de kunstenaars.

Het bestuur van de Open-Atelierdagen Noordoost-Veluwe en de deelnemende kunstenaars stellen uw komst zeer op prijs.

De Open-Atelierdagen Noordoost-Veluwe 2012 zullen traditiegetrouw worden gehouden in het eerste weekend van oktober op 5, 6 en 7 oktober.

De eerstvolgende nieuwsbrief ontvangt u, wanneer ik weer iets heb te melden.

Met vriendelijke groet,

Pita Vreugdenhil.