PITA VREUGDENHIL schilder van realitische stillevens

Woensdag 26 september 2012

Nieuwsbrief

zesde jaargang nr. 2

Geachte kunstliefhebber,

Deze nieuwsbrief informeert u over mijn komende activiteit.

Open-Atelierdagen Noordoost-Veluwe 2012

Op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 oktober worden voor de achttiende keer de Open-Atelierdagen Noordoost-Veluwe georganiseerd. Tijdens deze dagen kunt u kennismaken met verschillende vormen van beeldende kunst en met de kunstenaars, die op de Noordoost-Veluwe actief zijn. Inmiddels zijn deze Open-Atelierdagen uitgegroeid tot een kunstmanifestatie met landelijke bekendheid.
Dit jaar bieden 45 kunstenaars, waaronder Pita Vreugdenhil in Emst u de gelegenheid om een kijkje te nemen in hun atelier.

Stilleven met twee kruiken en tweelitermaat
stilleven met twee kruiken en tweelitermaat

Er is een brochure gemaakt met informatie over alle kunstenaars, die u tijdens de Open-Atelierdagen kunt bezoeken. Van iedere kunstenaar is een kunstwerk afgebeeld, zodat u een idee krijgt van de aard van het werk van de kunstenaars. In de brochure bevindt zich een kaart, waarop alle ateliers staan aangegeven. Zo kunt u makkelijk uw eigen route bepalen.

De kaart plus brochure kost € 2,00 en is vanaf half augustus verkrijgbaar bij de:
- VVV's in Epe, Heerde en Hattem.
- Bruna-winkels in Epe, Vaassen, Heerde en Hattem.

Informatiecentrum Informatiecentrum "Kunsthuis KEK""Kunsthuis KEK"
  Beekstraat 5
  8162 HA Epe


Vanaf vrijdag 21 september wordt in Kunsthuis "KEK" in het centrum van Epe (vlakbij de grote kerk) een overzichtstentoonstelling ingericht met werken van de kunstenaars, die meedoen aan de Open-Atelierdagen. U treft er bovendien van alle deelnemende kunstenaars informatiemappen aan, zodat u nóg beter kunt bepalen welke ateliers u wilt bezoeken. Kunsthuis KEK is geopend op 21, 22, 23, 28, 29 en 30 september en op 5, 6 en 7 oktober. Openingstijden: vrijdag en zondag van 14.00-17.00 uur, zaterdag van 11.00-17.00 uur. Ook is in het informatiecentrum de kaart plus brochure te verkrijgen.

Kunst in Emst

In Emst stellen vier kunstenaars hun ateliers open voor het publiek.
Chérie Agterberg, Koos van der Meer en Lideke Middelbeek in het buitengebied en Pita Vreugdenhil in het “centrum”. Bij een bezoek aan deze ateliers kunt u naast de getoonde kunst en een kijkje achter de schermen, tevens genieten van de prachtige omgeving van Emst.

Kunst in Emst

Tijdens de Open-Atelierdagen is mijn nieuwste werk aanwezig en kan ik u mijn manier van werken uitleggen en de diverse stadia van een schilderij laten zien en natuurlijk kunt u mij vragen stellen.

U bent van harte welkom in mijn atelier.

Ik wens u plezierige en inspirerende dagen toe.

Tijdens de Open-Atelierdagen zijn de ateliers open op:

vrijdag van 13.00 uur tot 17.00 uur.

zaterdag en zondag van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Voor meer informatie: www.openatelierdagen.nl

De eerstvolgende nieuwsbrief ontvangt u, wanneer ik weer iets heb te melden.

Met vriendelijke groet,

Pita Vreugdenhil.